Skip to main content

Collecties

Trendzz For You biedt souvenirs en geschenken aan in verschillende soorten collecties. Zo hebben wij producten gericht op toerisme, kinderen, dieren of de natuur. U kunt kiezen tussen functionele producten en belevingsproducten. Denk hierbij aan onder andere knuffels, magneten, wenskaarten, gadgets en nog veel meer!

Ontdek de verschillende mogelijkheden per collectie!

Toerisme
Kinderen
Natuur & Dier
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Er zijn displays beschikbaar voor diverse soorten producten. Ontdek welke impulsartikelen u in een display kunt tentoonstellen.

Bekijk displays

Wat zijn de collecties?

Bent u op zoek naar souvenirs of impulsartikelen van een bepaald thema? Neem dan een kijkje tussen de collecties van Trendzz For You. Wij hebben drie categorieën voor u samengesteld:

  • Toerisme
  • Kinderen
  • Natuur & Dier

Collecties kopen

Heeft u interesse in het kopen van impulsartikelen op basis van een collectie? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de collecties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: