Skip to main content

Toerisme

Heeft u een onderneming in de toerismesector en heeft u interesse in het wederverkopen van souvenirs, impulsproducten of geschenkartikelen? Bij Trendzz For You bent u aan het juiste adres. Wij hebben exclusieve concepten gericht op toerisme en recreatie. Het is ook mogelijk om producten op maat te laten maken. 

Ontdek ons diverse assortiment B2B toeristen souvenirs!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Toeristen groothandel

In de toeristenbranche is het aanschaffen van een gepaste herinnering een feit. Trendzz For You is de toeristen groothandel met een breed en exclusief assortiment. Zo kunt u kiezen uit toeristen souvenirs voor steden, natuur, dieren, kinderen en retail. Al onze producten worden kant en klaar geleverd in een duurzame display op wieltjes. Daarbij hoeft u bij ons niet groot in te kopen, waardoor u geen zorgen hoeft maken over grote voorraden.

B2B toeristen souvenirs kopen

Bent u van plan om B2B toeristen souvenirs te gaan verkopen of wilt u uw huidige aanbod verruimen? Dan bent u bij Trendzz For You op de juiste plek. De goede marges op de producten maakt het voor ondernemers interessant om deze aan te bieden in winkels. Bij Trendzz For You bent u verzekerd van hoge kwaliteitsproducten en uitstekende, betrouwbare service. Weet u niet goed welke producten geschikt zijn in uw toeristische onderneming of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: