Skip to main content

Retailwinkels

Winkels in de retail bieden met regelmaat impulsartikelen aan. Deze kunnen vast in het assortiment zitten of de winkelier maakt gebruik van seizoensgebonden producten. Aangezien u bij ons niet groot hoeft in te kopen, zit u ook niet vast aan een grote voorraad waardoor Trendzz For You de ideale leverancier is voor de wederverkoop van geschenkartikelen.

Bekijk ons ruime assortiment B2B retail producten!

knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Er zijn displays beschikbaar voor diverse soorten producten. Ontdek welke impulsartikelen u in een display kunt tentoonstellen.

Bekijk displays
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Onderneming

Bij de kassa van het tuincentrum is het mogelijk om diverse impulsartikelen en souvenirs te verkopen die aansluiten bij de wensen van uw klant. Dit kunnen op maat gemaakte souvenirs zijn, maar denk ook aan een display gevuld met kaarten en/of geschenkartikelen. Ons aanbod exclusieve concepten is ruim, waardoor er altijd wel een passend thema is voor uw onderneming. Hiernaast is het mogelijk om door onze design experts artikelen te laten personaliseren. Zo bent u er bij Trendzz For You zeker van dat het aanbod impulsartikelen en/of souvenirs goed past bij uw tuincentrum.

B2B tuincentrum impulsartikelen kopen

Bent u geïnteresseerd in B2B tuincentrum impulsartikelen kopen voor uw eigen onderneming? Dan bent u bij Trendzz For You op het juiste adres. Betrouwbare service en hoogwaardige artikelen staan bij ons centraal. Heeft u vragen over het kopen van impulsartikelen of souvenirs voor uw tuincentrum? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee welke artikelen het best bij de wensen van uw klanten aansluiten.

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: