Skip to main content
kinderkaarten van trendzz for you

Kinderkaartjes zijn postkaarten gericht voor kids tot en met 12 jaar. De ontwerpen zijn hierdoor vaak kleurrijk en bevatten een getekende of geanimeerde print. Kaartjes voor kinderen kunnen voor verschillende momenten geschreven worden: als verjaardagskaart, wenskaart of als decoratie in de kinderkamer.

Kinderkaarten kunnen ook dienen als souvenir van uw winkel, attractiepark, museum of recreatiepark. Bij Trendzz For You is het mogelijk om te kiezen uit een van onze exclusieve concepten voor leuke kinderkaarten of u laat een concept ontwerpen door een van onze designers. Hierin houden wij rekening met uw huisstijl zodat de kaartjes voor kids passen bij de rest van uw zaak.

Bestel diverse leuke kinderkaarten of kies voor een uniek concept. U hoeft niet groot in te kopen, waardoor u niet aan grote voorraden vastzit.

Kaartmolens

Kinderkaarten

Bij Trendzz For You kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment kinderkaarten. Zo kunt kiezen tussen geïllustreerde kinderkaartjes, dierenkaartjes of u laat een kaart ontwerpen door een van onze designers. Op deze manier heeft u een persoonlijk concept dat aansluit bij de rest van uw winkel.

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor kinderkaarten!

Interesse in dit product?

Laten we de kansen bekijken

  Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

  eekhoon op kaart van trendzz for you
  Dierenkaartjes

  Kinderen zijn gek op dieren waardoor dierenkaartjes een grote hit zijn. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie dieren van over de hele wereld. Zo hebben wij Europese dieren, zoals: vogels, eekhoorns en vossen of u kiest voor Afrikaanse dieren, zoals: leeuwen, zebra’s of tijgers.

  Bekijk collectie
  geboorte meisje kaart trendzz for you
  Kinderkaarten maken

  Naast onze exclusieve concepten voor kinderkaartjes is het ook mogelijk om een ontwerp te laten maken door een van onze designers. Op deze manier heeft u kinderkaarten die perfect aansluiten bij uw huisstijl en het concept van uw winkel. Trendzz For You denk hierin graag met u mee.

  Bekijk voorbeelden
  dieren op kaart van trendzz for you
  dieren op kaart van trendzz for you
  paarden op kaart van trendzz for you
  cavia's op kaart van trendzz for you
  eenhoorn op kaart van trendzz for you
  zielige kitten op kaart van trendzz for you
  zeehondje op kaart van trendzz for you
  gif kat en paard van trendzz for you
  gif eenhoorn trendzz for you
  gif paarden trendzz for you

  Kinderkaarten kopen

  Wilt u graag kinderkaarten kopen voor in uw eigen winkel? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat kinderkaartjes ontwerpen door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Trendzz for you:

  Souvenirs en impulsartikelen in displays

  Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

  Bekijk onze unieke displays

  Waarom Trendzz For You

  Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: