Skip to main content

Kinderen

Veel mensen trekken erop uit met het hele gezin. Vaak worden er hierdoor souvenirtjes gekocht voor de kinderen, om als leuke herinnering mee naar huis te nemen. Denk hierbij aan knuffels, 3D artikelen, gadgets of andere soorten functionele producten. Bij Trendzz For You kunt u terecht voor een uitgebreide collectie van kindersouvenirs. 

Bekijk ons assortiment B2B kindercadeaus!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Kinder Souvenirs

Uiteraard willen kinderen na hun bezoek een souvenir mee naar huis nemen. Wie zonder kinderen erop gaat, kan thuiskomen met een gepast klein cadeautje. Kinder souvenirs zijn dus razend populair, waardoor de omloopsnelheid en kassa-aanslag hoog liggen bij producten voor deze doelgroep. Maak een keuze uit een van onze exclusieve concepten of laat kinder souvenirs op maat maken.

Kindercadeaus kopen

Heeft u interesse in het kopen van B2B kindercadeaus voor de wederverkoop in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de souvenirs voor kinderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: