Skip to main content

Souvenirshops

Souvenirshops zijn veelal franchise ondernemingen, die niet verbonden zijn aan een andere organisatie zoals een museum of attractiepark. Wat deze ondernemingen kenmerkt, is dat ze centraal gelegen zijn in steden en dorpen waar men een dagje uit is. De wederverkoop van regionale souvenirs is hierdoor erg populair en draagt bij aan een hogere kassa-aanslag.

Ontdek de verschillende B2B souvenirs voor souvenirshops!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Souvenirwinkel

In een souvenirwinkel kan men leuke herinneringen aanschaffen van de plaats dat ze bezoeken. Denk hierbij aan sleutelhangers, wenskaarten, maar ook gadgets en andere impulsartikelen. U kunt kiezen tussen verschillende thema’s, die passen bij het concept van uw onderneming. Zo bieden wij bijvoorbeeld collecties aan voor toerisme, maar ook voor kinderen of natuur en dier.

B2B souvenirtjes kopen

Wilt u graag B2B souvenirs kopen voor uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin denken wij met u mee naar wat u daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u niet vastzit aan een grote voorraad. U kunt kiezen tussen diverse exclusieve concepten of u laat producten op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ansichtkaart texel zoo trendzz for you

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: