Skip to main content

3D artikelen

Met de 3D artikelen van Trendzz For You biedt u uw klanten een extra beleving wanneer zij een souvenir ter herinnering kopen in uw onderneming. Vooral kinderen zijn erg dol op 3D artikelen, omdat het zowel een belevings artikel is, als functioneel. Zo kunt u onder andere kiezen uit: 3D posters, 3D notitieboekjes of 3D onderzetters.

Ontdek alle 3D producten in ons assortiment!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Wat zijn 3D artikelen?

3D artikelen zijn souvenirs met een driedimensionaal effect. Wanneer je het artikel beweegt, beweegt de afbeelding mee, waardoor het product tot leven lijkt te komen. Hierdoor geven 3D artikelen meer dynamiek aan de gebruikerservaring van uw eindklanten. Het is mogelijk om verschillende artikelen tot 3D producten te maken. Hierdoor kunnen verschillende soorten branches een passend concept kiezen.

3D producten kopen

Souvenirs komen in veel verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een souvenir in de vorm van een sleutelhanger, magneet of boekenlegger. Bij Trendzz For You is het ook mogelijk om te kiezen voor regionale souvenirs of u laat een souvenir op maat maken door ons.

Regionale souvenirs

Wilt u graag 3D producten inkopen voor uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin denken wij met u mee naar wat u daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u niet vastzit aan een grote voorraad. U kunt kiezen tussen diverse exclusieve concepten of u laat 3D artikelen op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: