Skip to main content

Tijdschriftenwinkels

Een tijdschriftenwinkel is de meest geschikte locatie voor de wederverkoop van souvenirs en andere soorten impulsproducten. Dit komt doordat de kiosk veelal ook geschenkartikelen verkopen, waardoor er nauwe aansluiting is. U profiteert hierdoor van hoge omloopsnelheid met bijpassend kassa-aanslag.

Bekijk ons exclusieve artikelen in het B2B kiosk assortiment!

knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Er zijn displays beschikbaar voor diverse soorten producten. Ontdek welke impulsartikelen u in een display kunt tentoonstellen.

Bekijk displays
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Kiosk

Wie wel eens een kiosk is geweest, is het vast niet ontgaan dat men naast tijdschriften hier ook terecht kan voor diverse soorten kaartjes, boekenleggers, leesbrillen en kleine cadeaus. Door impulsartikelen aan te bieden in uw tijdschriftenwinkel, kunt u uw eigen maandelijkse bruto marge verhogen. Bij Trendzz For You is groot inkopen niet nodig, waardoor u niet vast zit overtollige voorraden. Maak een keuze uit ons exclusieve assortiment of laat artikelen op maat maken, om uw naamsbekendheid en reputatie te vergroten.

B2B kiosk accessoires kopen

Heeft u interesse in de wederverkoop van B2B kiosk accessoires voor uw eigen onderneming? Dan bent u bij Trendzz For You op het juiste adres. Betrouwbare service en hoogwaardige artikelen staan bij ons centraal. Heeft u vragen over het kopen van impulsartikelen of souvenirs voor uw tijdschriftenwinkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee welke producten het best bij de wensen van uw klanten aansluiten.

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: