Skip to main content

Bloemenwinkels

Bloemenwinkels zijn de juiste plek om impulsartikelen te verkopen. Met regelmaat komen klanten een boeket bloemen kopen als cadeau voor een ander, waardoor een klein cadeau voor zichzelf niet vergeten mag worden. Door een display met impulsartikelen met goede marges te vullen, kunt u de omzet van uw bloemenwinkel verhogen.

Bekijk direct onze B2B impulsartikelen en souvenirs voor bloemenwinkels!

knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Er zijn displays beschikbaar voor diverse soorten producten. Ontdek welke impulsartikelen u in een display kunt tentoonstellen.

Bekijk displays
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Bloemisterij

Het exclusieve aanbod impulsaankopen zorgt ervoor dat uw bloemenwinkel de juiste producten aan uw klanten aan kunt bieden. Naast het ruime aanbod artikelen is het uiteraard ook mogelijk om deze producten te personaliseren voor uw bloemisterij. Het designteam van Trendzz For You denkt graag met u mee, om tot een passend concept te komen voor uw onderneming.

B2B impulsartikelen bloemenwinkel kopen

Bent u van plan om B2B impulsartikelen in uw bloemenwinkel te gaan verkopen of wilt u uw huidige aanbod verruimen? Dan bent u bij Trendzz For You op de juiste plek. De goede marges op de producten maakt het voor ondernemers interessant om deze aan te bieden in winkels. Bij Trendzz For You bent u verzekerd van hoge kwaliteitsproducten en uitstekende, betrouwbare service. Weet u niet goed welke producten u wilt gaan aanbieden in uw bloemenwinkel, of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. 

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: