Skip to main content

Knuffels

Knuffels zijn populair om te verkopen in de winkel of souvenirshop. Dit komt omdat mensen meer emotionele waarde hechten aan producten, die een blij en veilig gevoel geven. Trendzz For You biedt verschillende soorten knuffels aan. Hierin kunt u kiezen tussen thema´s en groottes van de knuffeldieren. Zo heeft u een geschikte pluche die past bij de huisstijl en beleving van uw organisatie. U kunt kiezen tussen knuffeldieren, knuffeldoekjes, babyknuffels en grote knuffels.

Ontdek alle B2B knuffels in ons assortiment!

Dierenknuffels
Knuffeldoekjes
Babyknuffels
Grote knuffels
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Pluches

Knuffels zijn speelgoed die gemaakt zijn van pluche of een andere zachte stof. Door de zachtheid en opvallende buitenkant van knuffels, onderscheiden zij zich van andere soorten speelgoed. Creëer een fijne herinnering voor uw eindklanten met behulp van een knuffeldier. Daarbij zitten er goede marges op pluches, die bijdragen aan de totaalomzet van de reseller.

B2B Knuffels kopen

Wilt u graag knuffels inkopen voor de wederverkoop in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de knuffels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: