Skip to main content

Musea

Het bezoeken van een museum wordt altijd afgesloten met het lopen van een rondje door de museumwinkel. In onze museumcollectie vindt u reproducties van bekende kunstwerken of u kiest ervoor om een museum artikel op maat te maken. Hierdoor heeft u altijd een passend concept in uw onderneming.

Bekijk onze B2B musea artikelen!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Museumwinkel

Een museumwinkel bevat souvenirs en geschenkartikelen die passen bij de collectie van de tentoonstelling. U kunt kiezen uit verschillende exclusieve en artistieke concepten voor uw museumshop of u laat artikelen op maat maken door ons designteam. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schilderijen posters, kunst boekenleggers of creatieve sleutelhangers. Op deze manier heeft uw eindklant altijd een mooi aandenken aan het bezoek, dat uitermate geschikt is voor cross sell doeleinden.

Museum artikelen kopen

Heeft u interesse in het kopen van museum artikelen voor de wederverkoop in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de museumcollectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: