Skip to main content

Natuur & Dier

Natuur- en dieren souvenirs zijn ideaal wanneer u een onderneming heeft in toerisme en recreatie. Dit kunnen dierentuinen zijn, maar ook museumwinkels of natuurparken. We hebben een uitgebreid aanbod waaruit u kunt kiezen. Denk hierbij aan producten met daarop afgebeeld: planten, bomen, bloemen, wilde dieren en huisdieren.

Ontdek ons ruime assortiment B2B Natuur & Dier! 

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Natuur- en dieren souvenirs

Bij Trendzz For You vindt u exclusieve concepten in de categorie Natuur & Dier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit dieren sleutelhangers, natuurkaarten, dieren pluche of andere soorten souvenirs. Het is ook mogelijk om producten op maat te laten maken, zodat u altijd een passend concept heeft bij uw onderneming. Ons designteam denkt hierin graag met u mee! Groot inkopen is niet nodig, zodat u niet met overtollige voorraden te maken heeft.

B2B Natuur- en dieren souvenirs

Heeft u interesse in de wederverkoop van B2B natuur- en dieren souvenirs voor uw eigen onderneming? Dan is Trendzz For You de groothandel waar u moet zijn. Betrouwbare service en hoogwaardige artikelen staan bij ons centraal. Heeft u vragen over het kopen van impulsartikelen of souvenirs voor uw onderneming gericht op Natuur & Dier? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee welke producten het best bij de wensen van uw klanten aansluiten.

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: