Skip to main content

Souvenirs

Bent u op zoek naar een souvenir die uw eindklant als speciaal aandenken kan kopen van uw stad, park of winkel? Ontdek dan snel ons assortiment souvenirs. Kiest u voor een stadsspecifiek concept of laat u liever een souvenir op maat maken?

Vergelijk de beste B2B souvenirs in ons assortiment!

Stadsspecifiek
Souvenir op maat
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Wat zijn souvenirs?

Een souvenir is een klein voorwerp die iemand koopt of cadeau krijgt, als herinnering van een bepaalde plaats of activiteit. Wanneer je het woord ´souvenir´ vertaald van het Frans naar het Nederlands, betekent het ´aandenken´. Oftewel, met een souvenir kun je een herinnering tastbaar maken.

Vaak zijn het toeristen die een souvenir kopen wanneer ze op vakantie gaan, maar je kunt ook een souvenir aanschaffen bij culturele instellingen, zoals musea of attractieparken. Hierdoor zijn souvenirs veelzijdig, want als winkelier wil je graag een aandenken meegeven die het beste past bij uw organisatie.

Welke soorten souvenirs zijn er?

Souvenirs komen in veel verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een souvenir in de vorm van een sleutelhanger, magneet of boekenlegger. Bij Trendzz For You is het ook mogelijk om te kiezen voor regionale souvenirs of u laat een souvenir op maat maken door ons.

Regionale souvenirs

Stadsspecifieke souvenirs bestaan uit voorwerpen die volledig in het teken staan van een bepaalde stad of dorp. Deze regionale souvenirs zijn populair, omdat ze toegepast kunnen worden op diverse producten, zoals mokken, paraplu´s of kleding. De eindklant zal hierdoor sterke herinneringen overhouden.

Souvenir op maat

Heeft u een sterke visie over hoe een souvenir eruit moet zien? Of wilt u graag uw bedrijfsnaam drukken op de souvenir? Vraag in dit geval een souvenir op maat aan. Onze designers denken graag met u mee.

Souvenirs kopen

Heeft u interesse in het kopen van souvenirs voor wederverkoop in uw eigen winkel? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de souvenirs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: