Skip to main content

Recreatieparken

Recreatieparken dienen ter ontspanning wanneer men een dagje erop uit trekt. Ook in recreatieparken bevinden zich souvenirwinkels, waarin leuke herinneringen gekocht kunnen worden van de trip. Zo bieden we Natuur & Dier souvenirs aan voor bijvoorbeeld natuurparken en dierentuinen. Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd concept voor in het recreatiepark? Ons designteam creëert ook artikelen op maat.

Ontdek ons assortiment B2B recreatiepark souvenirs!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Recreatiewinkel

In een recreatiewinkel is het mogelijk om leuke aandenkens te kopen aan het dagje uit. Denk hierbij aan ansichtkaarten, sleutelhangers, knuffels, maar ook functionele producten zoals zonnebrillen en boekenleggers. U kunt kiezen tussen diverse exclusieve concepten of u laat producten op maat maken door een van onze designers.

B2B recreatiepark souvenirs kopen

Wilt u graag B2B recreatiepark souvenirs kopen voor uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin denken wij met u mee naar wat u daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u niet vastzit aan een grote voorraad. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: