Skip to main content

Campings

Iedere camping heeft haar eigen sfeer en identiteit, waardoor het aanschaffen van een aandenken graag wordt gedaan door de campinggasten. We hebben een uitgebreide collectie artikelen voor toerisme, maar het is ook mogelijk om producten te personaliseren om de naamsbekendheid van uw onderneming te verhogen.

Bekijk ons assortiment B2B camping souvenirs!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Campingwinkel

In de campingwinkel is het mogelijk om verschillende souvenirs te kopen die een leuk aandenken geven van het verblijf op het kampeerterrein. Campingshops bieden meestal verschillende soorten producten aan, zowel beleving artikelen als functionele artikelen. Trendzz For You is de leverancier voor cross sell doeleinden met goede marges voor de reseller. U heeft ruime keuze uit ons exclusieve assortiment of u laat artikelen personaliseren door ons designteam, zodat u altijd een concept heeft die past bij uw onderneming.

Camping souvenir kopen

Heeft u interesse in het kopen van camping souvenirs voor de wederverkoop in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de B2B camping artikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ansichtkaart texel trendzz for you

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: