Skip to main content
wenskaarten van trendzz for you

Nederland staat wereldwijd op de derde plaats met de meest verstuurde wenskaarten per hoofd van de bevolking. Ondanks de digitalisering in de maatschappij, is het sturen van een handgeschreven kaartje nog steeds razendpopulair. Er zijn postkaarten met quotes, spreuken en kleine wensen of u kiest voor artistieke kaarten met afbeeldingen die passen bij uw winkelconcept.

Zakelijke wenskaarten voor bedrijven en winkels hebben vaak neutrale afbeeldingen. Bij Trendzz For You kunt u echter kiezen uit unieke concepten en thema’s, zodat u altijd een opvallend en exclusief aanbod heeft. Zo hebben voor iedere branche een passend design. Wilt u liever een wenskaart op maat? Onze designers kunnen verschillende soorten postkaarten ontwerpen.

Bestel diverse wenskaarten of kies voor een exclusief concept. U hoeft niet groot in te kopen, waardoor waardoor uw inventaris niet overbodig vol raakt.

Kaartmolens

Wenskaarten

Wenskaarten kunnen altijd; op speciale momenten zoals verjaardagen, bruiloften en verhuizingen of ze worden gestuurd om iemand te bedanken of succes te wensen. Bij Trendzz For You kunt u kiezen uit exclusieve concepten of u laat een wenskaart ontwerpen door een van onze designers. Zo heeft u een postkaart op maat die aansluit bij de rest van uw winkel.

Bekijk de mogelijkheden voor wenskaarten!

Ontdek alle losse kaarten in ons assortiment!

Interesse in dit product?

Laten we de kansen bekijken

  Laat uw contact gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

  postkaarten van trendzz for you
  Postkaarten

  Kleine wensen zijn ideaal voor op postkaarten. Ze kunnen iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Met de postkaarten van Trendzz For You kunnen uw klanten het thuisfront laten weten hoe de toeristische plek was waar uw winkel of park te vinden is.

  Bekijk collectie
  kaarten ontwerpen bij trendzz for you
  Kaarten ontwerpen

  Maak uw concept exclusief door kaarten te ontwerpen door een van onze designers. Wilt u graag een diverse collectie wenskaarten ontwerpen of wilt u graag de focus leggen op een specifieke boodschap of wens? Bij Trendzz For You denken we graag met u mee.

  Bekijk voorbeelden
  zwijntjes trendzz for you
  steenuil trendzz for you
  lammetjes trendzz for you
  ijsvogel trendzz for you
  jet kaart vogel trendzz for you
  jet kaart bloemen trendzz for you
  jet kaart hert trendzz for you
  jet kaart kat trendzz for you

  Wenskaarten kopen

  Wilt u graag wenskaarten kopen voor de wederverkoop in uw eigen winkel? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat wenskaarten ontwerpen door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Trendzz for you:

  Souvenirs en impulsartikelen in displays

  Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

  Bekijk onze unieke displays

  Waarom Trendzz For You

  Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: