Skip to main content

Magneten

Met een magneet heeft uw klant altijd een leuk aandenken aan uw winkel of uitje. Ideaal voor op de koelkast, de verwarming of om weg te geven als geschenk. We bieden verschillende soorten koelkastmagneten aan. U kunt kiezen tussen B2B magneten voor toerisme, dieren of u laat een magneet bedrukken met een eigen ontwerp.

Ontdek alle magneten in ons assortiment!

Toerisme
Dieren
Magneten bedrukken
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Koelkastmagneten

Een koelkastmagneet is wereldwijd een bekende souvenir. Misschien had je vroeger bij je ouders thuis ook een koelkast vol met magneten van steden en uitjes, waar je met de familie bent geweest. Vandaag de dag zijn magneten nog steeds zo populair. Hang ze op koelkasten, vriezers, panelen of whiteboards. Magneten zijn het ideale geschenk om weg te geven.

Soorten magneten

  • Toerisme
  • Dieren
  • Magneten bedrukken

Toerisme

Onder toerisme verstaan wij buitenlandse toeristen, maar ook dagjesmensen die er even op uitgaan. Hierdoor hebben wij stadsspecifieke magneten, maar ook mogelijkheden voor musea en andere vormen van recreatie.

Dieren

Op zoek naar magneten met dieren erop? Wij hebben verschillende soorten magneten met dieren uit binnen- en buitenland.

Magneten bedrukken

Wilt u de magneten personaliseren naar uw eigen ontwerp? Dit is geen probleem! Bij Trendzz For You kunt u magneten bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf. Zo creëert u een mooie herinnering voor uw klanten en daarbij is dit goede reclame voor uw bedrijfsnaam.

Magneten kopen

Heeft u interesse in het kopen van magneten voor in uw eigen winkel? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de magneten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: