Skip to main content

Boekenleggers

Consumenten vinden het heerlijk om een boek te lezen wanneer ze erop uit trekken. Door boekenleggers aan te bieden in uw onderneming, heeft uw eindklant altijd een mooie herinnering aan het bezoek, wanneer ze aan het lezen zijn. Bij Trendzz For You kunt u kiezen uit diverse collecties bladwijzers of u laat een concept op maat maken.

Bekijk ons ruime assortiment B2B boekenleggers!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Wat is een boekenlegger?

Een boekenlegger is een hulpmiddel bij het lezen, die ervoor zorgt dat u weet waar u gebleven bent. Hierdoor worden boekenleggers ook wel bladwijzers genoemd. Het voordeel van een boekenlegger is dat er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van ezelsoortjes, waardoor het boek in betere conditie blijft dan wanneer de hoeken worden omgevouwen.

Organisaties die literatuur, magazines of kunstboeken verkopen, bieden vaak ook boekenleggers aan. Boeken kunnen een hoge waarde hebben voor de eindklant, waardoor de aankoop van een passende boekenlegger bijdraagt om deze waarde intact te houden. De doorverkoop van bladwijzers maakt hierdoor de klantreis compleet en geeft daarbij goede marges voor de reseller.

Gepersonaliseerde boekenlegger

In ons assortiment vind u diverse collecties boekenleggers. Zo hebben wij onder andere kunst boekenleggers, die ideaal zijn voor de wederverkoop van musea. Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde boekenleggers bij ons in te kopen, zodat u altijd een geschikt concept hebt dat past bij uw onderneming.

Boekenlegger kopen

Wilt u graag boekenleggers inkopen voor in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft, waardoor u niet vastzit aan een grote voorraad bladwijzers. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een boekenlegger op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: