Skip to main content

Toerisme

Ontdek ons ruime assortiment artikelen voor een souvenirwinkel in toerisme en recreatie. We bieden onder andere geschenken en verzamelobjecten aan voor musea, attractieparken en campings. Wilt u ook dat uw klanten een herinnering aanschaffen van uw souvenirshop?

Vergelijk de beste souvenirs voor toeristen!

Musea
Souvenirshops
Attractieparken
Recreatieparken
Campings
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Wat is een souvenirwinkel?

Een souvenirwinkel is een winkel die vaak is verbonden aan een attractie, een museum of een andere vorm van toerisme of recreatie. Consumenten of toeristen die erop uit zijn, kunnen in een souvenir- en gift shop een herinnering kopen van het desbetreffende uitje. Hiermee maakt u de beleving van uw bedrijf nog dynamischer en daarbij is dit goede reclame voor uw bedrijfsnaam.

Wie verkopen souvenirs?

Trendzz For You biedt verschillende soorten souvenirs en geschenken aan voor diverse categorieën. Hierin kunt u kiezen tussen thema´s, groottes en kleuren. Het is ook mogelijk om uw merk of bedrijfsnaam te laten drukken. Zo heeft een geschikt souvenir, die past bij de huisstijl en beleving van uw recreatieplek:

  • Musea
  • Souvenirshops
  • Attractieparken
  • Recreatieparken
  • Campings

Souvenirs verkopen

Heeft u interesse in het verkopen van souvenirs en gifts in uw recreatiepark of toeristenplaats? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de souvenirs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: