Skip to main content

Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn zeer populaire souvenirs. Dit komt doordat ze prijsvriendelijk zijn en unieke designs hebben. Daarbij zijn sleutelhangers het ideale geschenk om te geven. Kies tussen de verschillende thema´s of ga voor een gepersonaliseerde sleutelhanger van uw bedrijf.

Vergelijk de B2B sleutelhangers in ons assortiment!

Liefde sleutelhangers
Leuke sleutelhangers
Gepersonaliseerde sleutelhangers
Dieren sleutelhangers
Hippe sleutelhangers
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Wat is een sleutelhanger?

Een sleutelhangers is een klein voorwerp met een opvallend design, die u kunt bevestigen aan uw sleutelbos of tas. Sleutelhangers worden veel gekocht, omdat ze de eindklant een tastbare herinnering geven aan een leuk moment. Zo wordt het goede gevoel meegenomen naar huis.

liefde sleutelhanges van trendzz for you

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Trendzz For You biedt verschillende soorten sleutelhangers aan. Hierin kunt u kiezen tussen thema’s of u laat de collectie personaliseren door ons designteam. Zo heeft u een geschikte sleutelhanger die past bij de huisstijl en beleving van uw organisatie.

B2B Sleutelhangers kopen

Heeft u interesse in het kopen van sleutelhangers voor uw onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de sleutelhangers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: