Skip to main content

Souvenir op maat

Het aanschaffen van een souvenir op maat is een leuke herinnering aan een dagje uit. Of dat nu een bezoek aan een stad is of een attractiepark. U kunt kiezen uit een assortiment met verschillende producten. Wat dacht u van een gepersonaliseerde sleutelhanger of een bedrukte magneet?

Bekijk ons assortiment B2B souvenirs op maat!

Magneten bedrukken

Een magneet is ideaal als aandenken aan uw stad, park of winkel. Een leuk souvenir voor op de koelkast of verwarming. We bieden verschillende soorten gepersonaliseerde magneten aan. Bij Trendzz For You denken we graag met u mee.

Ontdek de mogelijkheden
Gepersonaliseerde sleutelhangers

Met een gepersonaliseerde sleutelhanger biedt u een unieke belevenis aan uw eindklant, die past bij de huisstijl van uw organisatie. Kies uit verschillende soorten sleutelhangers of laat de collectie personaliseren door ons designteam.

Ontdek de mogelijkheden

Souvenirwinkel

Een souvenir is een klein voorwerp dat iemand koopt in een souvenirwinkel als aandenken aan een bepaalde plaats of activiteit. Hiermee maakt men de herinnering aan het bezoek, elke keer bij het zien van de souvenir, tastbaar. Vaak zijn het toeristen die een souvenir kopen op vakantie, maar het wordt ook vaak gekocht in een attractiepark. Voor welke branche u ook een souvenir zoekt Trendzz For You is de groothandel met een breed en exclusief assortiment. U kunt kiezen uit verschillende thema’s en branches. Niet alleen toerisme, maar ook souvenirs voor kinderen zijn razend populair.

B2B souvenirs op maat

Er zijn vele verschillende soorten souvenirs. Denk daarbij aan sleutelhangers, wenskaarten, maar ook gadgets. Bij Trendzz For You kunt u ook een souvenir op maat laten maken. Met een gepersonaliseerd souvenir biedt u een unieke belevenis aan uw eindklant, passend bij uw onderneming. Hiermee bouwt u naamsbekendheid op wat weer meer bezoekers oplevert. Daarbij hoeft u niet groot in te kopen en kijken we wat u nodig heeft zodat u niet vast zit aan grote voorraden. En al onze producten worden kant en klaar geleverd in een duurzame display op wieltjes.

Souvenirs op maat kopen

Een souvenir is een leuke manier om een bezoek aan een attractiepark, stad of winkel te herinneren. Heeft u al een idee hoe een souvenir eruit moet komen te zien of wilt u souvenirs met uw bedrijfsnaam erop gedrukt? Vraag dan een souvenir op maat aan. Onze designers denken graag met u mee. Daarnaast kunt u bij Trendzz For You vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Wij kijken graag met u mee welke producten het best bij de wensen van uw klanten aansluiten. Heeft u vragen over het bestellen van de B2B souvenirs op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

dierenrijk sleutelhangers van trendzz for you

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: