Skip to main content
3d kaarten van trendzz for you

3D kaarten zijn postkaarten waarin de voorkant een driedimensionaal effect heeft. Dit betekent dat de kaartjes meer tot leven komen wanneer je ze beweegt, dan gewone kaarten. Dit maakt 3D kaarten razend populair onder gezinnen met jonge kinderen.

Bij Trendzz For You kunt de collectie 3D kaarten op maat maken zodat deze perfect aansluiten bij uw winkel of plek van toerisme. Onze designers denken hierin graag met u mee. Zo kunnen wij een uniek ontwerp voor u schetsen of maken een 3D kaart op basis van een gewenste afbeelding of foto.

Bestel diverse 3D kaarten of kies voor een exclusief ontwerp. U hoeft niet groot in te kopen, waardoor uw inventaris niet overbodig vol raakt.

Kaartmolens

3D kaarten

Bij Trendzz For You kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment 3D kaarten. Zo kunt kiezen tussen 3D natuurkaarten, 3D dierenkaartjes of u laat een kaart ontwerpen door een van onze designers. Op deze manier heeft u een exclusief concept dat aansluit bij de rest van uw winkel.

Bekijk de mogelijkheden voor 3D kaarten!

Interesse in dit product?

Laten we de kansen bekijken

  Laat uw contact gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

  3d kaart bloem van trendzz for you
  3D wenskaarten

  Creëer een meer dynamisch effect met de 3D wenskaarten van Trendzz For You. Wanneer je de kaarten beweegt, bewegen de figuren met je mee. Hierdoor komen de kaarten echt tot leven. 3D wenskaarten zijn ideaal voor verjaardagswensen of als souvenir.

  Bekijk collectie
  kaart met schildplad van trendzz for you
  3D kaarten maken

  Bij Trendzz For You is het mogelijk om 3D kaarten te laten maken door ons designteam. Hiermee kunt u uw aanbod aanvullen met unieke 3D kaartjes, die aansluiten bij het concept van uw winkel. Ons designteam creëert een unieke ervaring.

  Bekijk voorbeelden
  3d kaart lammetjes van trendzz for you
  3d kaart paarden met paarden van trendzz for you
  2d kaart unicorn trendzz for you

  3D kaarten kopen

  Wilt u graag 3D kaarten kopen voor wederverkoop in uw eigen winkel? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat 3D kaarten ontwerpen door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Trendzz for you:

  Souvenirs en impulsartikelen in displays

  Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

  Bekijk onze unieke displays

  Waarom Trendzz For You

  Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: