Skip to main content

Retail

Een voordeel van impulsartikelen verkopen in de retail, is dat de omzet per bezoeker omhoog zal gaan. Daarbij houdt u uw winkel nieuw en interessant voor vaste klanten. Wilt u graag een specifiek product onder de aandacht brengen? Of bent u op zoek naar een geschikt souvenir om te verkopen in uw winkel? Trendzz For You biedt verschillende soorten impulsartikelen aan, die rekening houden met het soort winkel dat u bezit of franchised.

Vergelijk B2B impulsartikelen per winkel!

Retailwinkels
Supermarkten
Tijdschriftenwinkels
Tuincentrums
Bloemenwinkels
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Welke winkels zijn geschikt voor impulsartikelen en geschenken?

Impulsartikelen en andere geschenken zijn niet alleen te koop bij attractieparken, maar ook in alledaagse winkels zoals de supermarkt, het tuincentrum of in de detailhandel. Deze producten kunnen een onderdeel zijn voor het vaste assortiment, maar het is ook mogelijk om klein in te kopen, zodat u rekening kunt houden met seizoensgebonden producten. We noemen de verschillende mogelijkheden voor je op:

  • Retailwinkels
  • Supermarkten
  • Tijdschriftenwinkels
  • Tuincentrums
  • Bloemenwinkels

Impulsartikelen kopen

Heeft u interesse in het kopen van impulsartikelen voor de wederverkoop in uw onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de B2B impulsartikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: