Skip to main content

Displays

Bij Trendzz For You vindt u een uitgebreid assortiment souvenirs en andere impulsartikelen, gepresenteerd in een display voor in uw winkel, tuincentrum of retailwinkel. Zo zijn er displays voor kaarten en magneten, maar ook voor grote producten zoals geschenkartikelen en gadgets. Wilt u ook dat uw producten opvallen in de winkel?

Vergelijk de mogelijkheden in ons assortiment!

Souvenirs
Kaartenmolen
3D artikelen
Boekenleggers
Magneten
Brillen
Knuffels
Sleutelhangers
Geschenkartikelen
Gadgets
tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Displays in uw winkel

Heeft u interesse in een display voor uw eigen winkel? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. Een voordeel van displays met impulsartikelen is, dat ze zorgen voor een hogere kassa aanslag. Hiermee verhoogt u dus de gemiddelde omzet per klant. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten of u laat een product op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de displays? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Welke impulsartikelen kunnen in een display?

Trendzz For You biedt displays aan voor souvenirs en impulsartikelen in diverse categorieën. Hierin kunt u kiezen tussen functionele producten, belevingsproducten en toeristen producten. Zo heeft u de juiste display voor ieder product. We zetten de soorten displays voor u op een rij:

 • Souvenirs
 • Wenskaarten
 • Ansichtkaarten
 • 3D artikelen
 • Boekenleggers
 • Magneten
 • Haarmode & Brillen
 • Knuffels
 • Sleutelhangers
 • Geschenkartikelen
 • Gadgets

Duurzame displays

Bij Trendzz For You geven wij om duurzaamheid. Al onze display´s zijn gemaakt van metaal of hout, waardoor ze levenslang meegaan en niet vervangen hoeven te worden. Daarbij is het bij de meeste displays mogelijk om de haakjes eraf te halen, zodat u simpel kunt wisselen van concept. Zo wisselt u bijvoorbeeld tussen het verkopen van sleutelhangers naar wenskaarten, zonder het inruilen van de display.

Tot slot, worden de displays door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt gemaakt. Op deze manier proberen wij meer gelijke kansen te creëren en rekening te houden met elkaar.

Voordelen van een display

De displays van Trendzz For You kennen verschillende voordelen. Ze zijn compact, hebben een strak design en zijn daarbij ook duurzaam. Doordat de displays compact zijn ontworpen nemen ze weinig ruimte in beslag, waardoor u een betere winkelindeling kunt hanteren. Daarbij staan al onze displays op wieltjes, zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Een ander voordeel van onze displays is dat er al een voorraad in zit. Er zitten namelijk meerdere producten aan een haakje of in een vak, waardoor men niet na iedere verkoop hoeft bij te vullen vanuit het magazijn.

Onze displays hebben een strak design die bij iedere huisstijl past. Door de vormgeving en  zwarte kleur samenstelling, staan de displays neutraal tussen uw andere winkelattributen en voorkomt u dat winkel rommelig oogt.

Tot slot, zijn al onze displays duurzaam gemaakt. Hierdoor kunnen wij meer evenwicht creëren tussen het bedrijfsleven en de natuur. Dit zal uiteindelijk leiden tot een betere toekomst voor de komende generaties.

Wat is een winkeldisplay?

Een display voor in de winkel zorgt ervoor dat producten in het oog vallen, voor de klanten en voorbijgangers van de winkelier. Met een display kunt u diverse producten onder de aandacht brengen. Dit is handig bij promoties en producten die populair zijn onder de doelgroep.

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: