Skip to main content

Supermarkten

De supermarkt is de ideale locatie om impulsartikelen te verkopen. Dit komt doordat deze druk bezocht worden, waardoor de omloopsnelheid hoog is voor de wederverkoop van de artikelen. Net als bij andere winkels kunnen de impulsartikelen daar seizoensgebonden aangeboden worden. Het is uiteraard ook mogelijk om producten vast in het assortiment op te nemen.

Ontdek ons diverse assortiment B2B supermarktproducten!

knuffel vogel van trendzz for you
Displays

Er zijn displays beschikbaar voor diverse soorten producten. Ontdek welke impulsartikelen u in een display kunt tentoonstellen.

Bekijk displays
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Hypermarkt

Een groot kenmerk van supermarkten en hypermarkten is dat zij fungeren als een one-stop-shop. De consument hoeft na het bezoeken van de desbetreffende winkel niet meer naar een andere onderneming te gaan, om essentiële artikelen te kopen. Wanneer het aanbod wordt verruimd met souvenirs en andere geschenkartikelen kunt u uw bruto marge verhogen.

Supermarkt displays kopen

Wilt u graag B2B supermarkt kopen voor uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin denken wij met u mee naar wat u daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u niet vastzit aan een grote voorraad. U kunt kiezen tussen diverse exclusieve concepten of u laat producten op maat maken door een van onze designers. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: