Skip to main content

Geschenkartikelen

Wanneer mensen erop uit trekken, willen ze een aandenken meenemen voor hun dierbaren. Vaak wordt dit gedaan met een souvenir, maar met een geschenkartikel heeft uw eindklant een cadeau om te geven. We hebben diverse exclusieve geschenken in onze collectie. Zo hebben wij cadeaus voor haar, voor hem en voor de kleintjes.

 Ontdek de ruime collectie B2B geschenkartikelen in ons assortiment!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Kleine cadeaus

De wederverkoop van kleine cadeaus biedt verschillende voordelen aan de reseller. Zo is er sprake van een grotere naamsbekendheid voor uw onderneming, omdat een non-bezoeker in aanmerking komt met uw merk. Daarbij creëren geschenkartikelen positieve emoties bij zowel de ontvanger als de gever, wat uw reputatie ten goede komt. Tot slot, zitten er goede marges op de geschenkartikelen en dragen ze bij aan een hogere kassa-aanslag.

B2B geschenkartikelen kopen

Wilt u graag geschenkartikelen inkopen voor de wederverkoop in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de geschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: