Skip to main content

Attractieparken

Een attractiepark bezoeken is een gezellig uitje met de familie of met vrienden. Een passende afsluiting van de dag is het aanschaffen van een souvenir als herinnering van een leuk dagje uit. Wij hebben exclusieve concepten voor zowel regionale, als landelijke attractieparken.

Bekijk onze B2B attractiepark souvenirs!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Attractieshop

Een attractieshop is een souvenirwinkel binnen een attractiepark, die souvenirs aanbiedt passend bij het thema van het park. Trendzz For You heeft diverse collecties die rekening houden met de verschillende soorten attractieparken. Hierin kunt u kiezen uit een exclusieve collectie of u laat artikelen op maat maken door ons designteam. Hierdoor kunt u een unieke belevenis aanbieden aan uw eindklant, die past bij de identiteit van uw onderneming. De voordelen die u hieruit kunt halen, is het opbouwen van naamsbekendheid, wat een positieve ervaring creëert bij uw eindklant en u meer inkomsten door een hogere kassa-aanslag oplevert.

B2B attractiepark souvenirs

Heeft u interesse in het kopen van attractiepark souvenirs voor de wederverkoop in uw eigen onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de B2B attractiepark artikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

souvenir van drouwenerzand attractiepark changes ggz

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: