Skip to main content

Brillen

De modieuze zonnebrillen van Trendzz For You zijn ideaal voor cross sell doeleinden voor uw onderneming. Daarbij is het ook mogelijk leesbrillen aan te bieden aan uw eindklant. We hebben diverse collecties B2B zonnebrillen en B2B leesbrillen met goede marges voor de reseller.

Ontdek ons ruime assortiment B2B brillen!

tafel met producten van trendzz for you
Branches

We hebben een assortiment dat aantrekkelijk is voor meerdere branches. Maak uw keuze op basis van de sector waarin u werkt.

Bekijk branches
kaart met schildplad van trendzz for you
Collecties

Op zoek naar producten in een specifiek thema? Bekijk onze collecties en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Bekijk collecties

Zonnebrillen en leesbrillen

Onze designers houden de trends in de markt scherp in de gaten, zodat u altijd een moderne collectie aan zonnebrillen kunt doorverkopen in uw onderneming. Zo hebben wij zonnebrillen voor zowel dames, heren, als uniseks.

Brillen kopen

Heeft u interesse in het wederverkopen van brillen in uw onderneming? Bij Trendzz For You kunt u vertrouwen op hoge kwaliteitsproducten en een betrouwbare service. Hierin kijken wij met u mee naar wat u nodig heeft en zit u niet vast aan een grote voorraad. U heeft de keuze tussen diverse exclusieve concepten. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de brillen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

zonnebrillen van trendzz for you

Trendzz for you:

Souvenirs en impulsartikelen in displays

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. Het is mogelijk om impulsartikelen te kopen voor de wederverkoop in uw eigen (souvenir)winkel, tuincentrum of recreatiepark. U kunt kiezen voor een exclusief concept uit ons assortiment of u laat producten op maat maken. Onze regiomanagers weten welke collecties uw concurrentie verkoopt, zodat u altijd een uniek concept in de winkel heeft. Wij bezorgen al onze producten opgehangen aan de displays, zodat u niets meer hoeft te doen.

Bekijk onze unieke displays

Waarom Trendzz For You

Wanneer u kiest voor Trendzz For You als uw leverancier voor souvenirs en gifts, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij: